Web Analytics Made Easy - Statcounter

روابط عمومی پالایشگاه تبریز با ارسال جوابیه به تحریریه آناج نسبت به موضوع واگذاری پالایشگاه توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج،  در پی انتشار مصاحبه نماینده تبریز با موضوع واگذاری پالایشگاه تبریز به بخش خصوصی از طریق سازمان خصوصی سازی، روابط عمومی پالایشگاه جوابیه ای به تحریریه آناج ارسال کرد، متن این جوابیه به شرح زیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسمه تعالی
مدیر مسئول محترم پایگاه خبری آناج
جوابیه به مطلب مندرج در پایگاه خبری آناج
با سلام و احترام
در راستای پاسخگویی به سوالات مکرر مسئولین امر و شفاف سازی در خصوص مطلب مندرج در آن پایگاه خبری با موضوع " بی خبری نمایندگان از ماجرای فروش پالایشگاه تبریز" جوابیه ذیل ارسال می گردد؛ لذا  مقتضی است طبق  ماده 23 قانون مطبوعات، جهت تنویر افکار عمومی در آن خبر و در محل مطلب مندرجه آن پایگاه خبری درج گردد
شرکت پالایش نفت تبریز در سال ۱۳۵۶ با ماموریت تامین سوخت و نیازهای هیدروکربوری شمال غرب کشور در قالب دولتی و زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران به بهره برداری رسیده است و در راستای سیاستهای کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و اصل 44 قانون اساسی ، در سال 1389 در سازمان بورس و اوراق بهادار کشور با نماد شبریز پذیرش و به عنوان شرکت خصوصی ، تحت قانون تجارت به فعالیت خود ادامه می دهد. عمده سهام آن به صورت سلسله مراتبی، به بازنشستگان که از اقشار زحمتکش نظام می باشند، واگذار شده است و این پالایشگاه از معدود صنایع بزرگ و استراتژیک منطقه و بزرگترین مودی مالیاتی منطقه می باشد که از زمان واگذاری تاکنون با توجه به نگرش توسعه پایدار در مجموعه هلدینگ و مدیریت ارشد شرکت، سرمایه گذاریهای کلانی بالغ بر 369 میلیون یورو و 406 میلیارد ریال برای پروژه های زیست محیطی صرف نموده است بدینوسیله در ادامه به بخشی از بیانات نمایندگان جامعه و مسئولین محترم بازدید کننده از این پالایشگاه به شرح ذیل اشاره می گردد که خود گواه است براطلاع نمایندگان محترم جامعه و اهلیت در واگذاری این مجتمع پالایشی.
آقای مهندس خدابخش ( استاندار وقت آذربایجان شرقی ) طی بازدیدی که در تاریخ 11 آبانماه 96 از پالایشگاه داشتند اشاره نمودند:
"مشاهدات اقدامات ارزشمند با سرمایه گذاری های قابل توجه در راستای حفظ زیست محیطی ، مایه مباهات است ایشان در مصاحبه خبری نیز؛ اهلیت در واگذارها را مهمّ  دانسته و شرکت پالایش نفت تبریز را مصداق آن برشمردند ".
 دکتر پزشکیان ( نائب رئیس مجلس شورای اسلامی ) طی بازدیدی که در تاریخ 14 شهریور ماه 96 از پالایشگاه داشتند اذعان نمودند:
"روند رو به جلو و نگاه برتری در روند فعالیت و وجود برنامه و نوع سرمایه گذاری ها، نشان از حرکت شتابان عزیزان به سوی دستیابی به مدارج بالاتر و کارآمدتر دارد ".
 دکتر فرهنگی (عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی) طی بازدیدی که در تاریخ  12 آذرماه 96 از پالایشگاه داشتند ابراز نمودند:
"بازدید از پالایشگـاه تبریز برای اینجانب بسیار مغتنم بود. مشاهده تحولات مثبت و افزایش بهره وری پالایشگاه امیدواری هائی در من پدید آورد" .

روابط عمومی و امور بین الملل شرکت پالایش نفت تبریز(پالایشگاه تبریز)

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۲۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که در هفته های گذشته کار واگذاری استقلال و پرسپولیس به کنسرسیوم هایی متشکل از زیرمجموعه های هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس و 6 بانک کشور انجام شده بود، اما همچنان در سامانه سازمان بورس و اوراق بهادار، این تغییرات صورت نگرفته است.

در واقع پس از واگذاری 85 درصد از سهام پرسپولیس به بانک های: بانک شهر (30 درصد)، تجارت و ملت (هر کدام 20 درصد) و رفاه، اقتصاد نوین و صادرات (هر کدام 5 درصد) و واگذاری 85 درصد از سهام استقلال به: شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (۵ درصد)، شرکت های پتروشیمی بندرامام خمینی (ره)، شهید تندگویان، بوعلی و پارس (هر کدام 20 درصد)، این دو باشگاه از زیر سایه وزارت ورزش و جوانان خارج شدند.

با این حال، همچنان در سایت رسمی سازمان بورس و اوراق بهادار و مقابل نام سهامداران دو باشگاه، تغییری دیده نمی شود. با مراجعه به سایت مذکور و جستجوی نام استقلال و پرسپولیس، مشاهده می شود که از وزارت ورزش و جوانان به عنوان سهامدار اصلی سرخابی ها با 90 درصد سهام نام برده شده است.

ضمن اینکه از زمان واگذاری سرخابی ها، هنوز این دو باشگاه هیچ اطلاعیه رسمی مبنی بر واگذاری را در سامانه کدال منتشر نکرده اند.

دیگر خبرها

  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • پالایشگاهی که قرار بود در دولت قبل به‌دلیل زیان‌ده‌بودن، رایگان واگذار شود، سال پیش به سوددهی ۱۲ هزار میلیارد تومانی رسید
  • پالایشگاه آبادان که در دولت گذشته قرار بود رایگان واگذار شود، به سوددهی رسید
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!